söndag 31 juli 2011

Mumstipset: skicka choklad på nätet!

Skicka choklad är en klassiker


Ett klassiskt men likväl alltjämt väldigt uppskattat sätt att ge presenter och, i synnerhet, skicka presenter till någon av dina medmänniskor (eg. inom kategorin "vem som helst") är att skicka choklad på nätet. Och nu behöver personen ifråga verkligen inte ha brutit benet och ligga på sjukhus för att det ska vara meningsfullt att skicka choklad. Nej. Bättre upp. Att skicka choklad är enligt gängse normer en gärning som du kan ägna dig åt precis när som helst. Det kan vara ett sätt att säga "I love you", att visa uppskattning för en speciell gärning, eller bara för att göra någon lite lyckligare. Ty vem älskar inte choklad? Undersökningar visar att choklad är en av de mest uppskattade kulinariska produkter som vi har på denna jord. Vissa tycker till och med att choklad är viktigare än allt annat.

Tips att skicka choklad på nätet.
Nu vill vi inte gå så långt. Låt oss bara konstatera att skicka choklad på nätet är både enkelt och rätt. Och lätt. För att agera kompass och staka ut riktningen en aning åt dig finns det flera hemsidor vi skulle kunna peka ut. Dels har vi den här om att skicka choklad på nätet. Dels så kan det vara en kul grej att ge bort en chokladprovning och då kan du kolla in Coolstuffs sida för detta ändåmål. Och, slutligen, sista tipset från oss, underbara chokladshoppen.se där man blir så sugen på choklad att det inte är riktigt sant.

Det kan också vara kul att veta att choklad som produkt har många goda egenskaper och principen är att ju mörkare chokladen är, desto mer hälsosam är den; det är kakaohalten som gör susen för lyckokänslorna i kroppen. Men, och detta är viktigt, det är inte alla som uppskattar mörk choklad; faktum är att de allra flesta fortfarande föredrar ljus choklad med hög sockerhalt. Så innan du skickar choklad, ta reda på vad mottagaren tycker om! Du behöver inte ringa personen direkt, kan ju verka en aning misstänksamt, men däremot så kan du ju fråga en kompis eller någon annan som känner chokladmottagaren....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar